Voor 15:00 = dezelfde dag verzonden!
×

Bestellen, retourneren & klachten

Bestellen & verzenden:

Super leuk dat je bij ons shopt! We proberen je bestelling zo snel mogelijk voor je in te pakken en op te sturen, zodat jij zo snel mogelijk kunt shinen in je nieuwe outfit! Na het plaatsen van je bestelling ontvang je en orderbevestiging, wanneer het pakketje gescand is geworden in het sorteercentrum ontvang je een e-mail met hierin jouw unieke track & trace code. 

Bestel je voor een bedrag boven de €80,-? Dan betalen wij jouw standaardverzendkosten! (NL only) Gratis verzending voor bestellingen vanuit België en Duitsland bedraagt €100,- 

Bestellingen worden doorgaans op werkdagen binnen 1 tot 2 dagen bezorgd. Voor 15.00 uur besteld is vandaag verzonden! 

Let op! Als je een pre order item besteld dan wordt je hele bestelling in 1 keer verzonden. Dus pas op het moment dat het pre order item bij ons is aangekomen! 

Ophalen:

Wij bieden ook de mogelijkheid om je bestelling op te halen in de winkel. Gelieve je pakketje binnen 8 dagen na je bestelling op te halen. 

Je retourtermijn van 14 dagen start vanaf het moment dat je je pakketje ophaalt. Mocht je na 8 dagen je bestelling nog niet hebben opgehaald dan start je 14 dagen retourtermijn vanaf dat moment.  

Retourneren:

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt jouw bestelling, binnen 14 dagen, retourneren* (op eigen kosten) naar onderstaand adres.  

Ailoo boetiek
Spilstraat 13
6211CN Maastricht 
Nederland

 

Zorg ervoor dat je ook een retourformulier aan jouw pakket toevoegt.
Het retourformulier wordt bij je pakketje erbij geleverd. 
Een retourlabel dien je zelf te kopen bij DHL of PostNL. 

Retour pakketjes moeten naar ons adres worden gestuurd! Wij gaan geen pakketje ophalen bij een pakketpunt! 

Je kunt je online aankopen ook terugbrengen in onze winkel. Wanneer wij je retour in ontvangst nemen zorgen wij dat deze bij de webshop afdeling terecht komt. Hier wordt deze binnen 5 werkdagen verwerkt.

Zorg ervoor dat je retourformulier erbij zit. Dit is heel belangrijk anders kunnen we je retour niet verwerken!

De retourvoorwaarden:

  • Items dienen binnen 14 dagen bij ons retour te zijn 
  • Items dienen ongedragen te zijn* (passen mag natuurlijk wel) 
  • Alle prijskaartjes en labels moeten nog aan de kledingstukken zitten.
  • De items dienen geen gebruikssporen te bevatten. 
  • De items dienen in de originele verpakking te zitten. 
  • Sale kan niet retour gestuurd worden. 
  • Sieraden, haarclips, mutsen mogen niet retour gestuurd worden (ivm hygiëne). 

  * Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met respect en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres:

Ailoo boetiek
Spilstraat 13
6211CN Maastricht 
Nederland

Terugbetaling:

Stuur je retour pakketje altijd op met een track en trace code zodat je ten alle tijden kunt volgen waar je pakketje is. Na ontvangst van de retourzending wordt binnen 5 werkdagen jouw retourverzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking gezet worden. Het bedrag wordt ten alle tijden teruggestort op de gebruikte rekening. 

Klachten: 

Mocht je een klacht hebben, dan zoeken we graag zo snel mogelijk naar een passende oplossing. Het kan helaas voorkomen dat een artikel niet in orde blijkt te zijn. In dat geval vragen we je direct (dezelfde dag) contact op te nemen met onze klantenservice ailoo.conceptstore@gmail.com met de vermelding van jouw klacht en ordernummer. Onze klantenservice neemt je klacht zo snel mogelijk in behandeling en zoekt samen met jou naar de beste oplossing. Heb je een artikel ontvangen en is dit volgens jou beschadigd, zorg dan dat je dezelfde dag nog een berichtje stuurt naar onze klantenservice. Mailadres is ailoo.conceptstore@gmail.com 

Nadat je akkoord hebt gekregen van onze collega's dat je een beschadigd item retour kunt sturen is het de bedoeling dat je het pakketje zsm naar ons opstuurt. Als wij het pakketje niet binnen 1 week na mailcontact ontvangen hebben dan kunnen we je helaas niet meer verder helpen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 

 

×