Shop onze nieuwe collectie nu online! Vóór 15:00 besteld = zelfde dag verzonden
×

Over ons

Hi girls,
 
Welkom bij Ailoo Boetiek, dé fashion hotspot in hartje Maastricht, gerund door de zussen Louise & Aimee ❤ We zijn ontzettend blij dat jullie de weg naar onze boetiek hebben gevonden. En er is meer goed nieuws: binnenkort openen we Ailoo Kids, onze gloednieuwe kinderkledingwinkel, op het charmante Sint Amorsplein 17!
 
Vanaf onze vroege meisjesdromen hebben we altijd al van een eigen winkel gedroomd. We begonnen bescheiden in een 'mini'boetiek, en in iets meer dan een jaar zijn we uitgegroeid tot een prachtige grote winkel waar we ontzettend trots op zijn. In 2020 werd deze droom werkelijkheid met de opening van onze eerste boetiek. Het werd al snel een groot succes, wat leidde tot de uitbreiding met een grotere winkel en een goedlopende webshop.
 
Volg ons op social media, waar we jullie dagelijks meenemen achter de schermen en de leukste outfits laten zien. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dat we jullie binnenkort mogen begroeten in onze stijlvolle boetiek, waar mode en gezelligheid samenkomen.
 
Heel veel shop plezier! 
Liefs,
Team Ailoo Boetiek 
×